Argüden Yönetişim Akademisi Burs Başvuruları Başladı

Argüden Yönetişim Akademisi'nin yüksek lisans ve doktora öğrencilerini desteklediği burs programı başvuruları başladı. Son başvuru tarihi 21 Kasım olan burs başvurusu için öğrencilerin CV ve niyet mektuplarını (bursu nasıl kullanmayı planladıklarını ve tez konusunu içerecek şekilde) info@argudenacademy.org adresine iletmeleri yeterli.

Kamu, sivil toplum, özel sektör ve uluslararası kurumlarda yönetişim kalitesini artırmaya adanmış kâr amacı gütmeyen bir vakıf olan Argüden Yönetişim Akademisi, 2017’den bu yana iyi yönetişim alanındaki akademik bursları ile tez yazma dönemindeki yüksek lisans ve doktora öğrencilerini destekliyor. Her yıl eğitim öğretim yılının başlarında açılan burs, 9 ay boyunca veriliyor.

Son başvuru tarihi 21 Kasım olan burs başvurusu için öğrencilerin CV ve niyet mektuplarını (bursu nasıl kullanmayı planladıklarını ve tez konusunu içerecek şekilde) info@argudenacademy.org adresine iletmeleri yeterli. Başvuracak adayların tez konusunun doğrudan olmasa da kavramsal olarak yönetişim ile alakalı olması bekleniyor.

Detaylı bilgi için linki ziyaret edebilirsiniz.