SİYAH E-Dergi’nin 5. Sayısı İçin İçerik Gönderimleri Başladı

Sanatseverler ve yaratıcı içerik üreticileri, derginin Serbest Köşe bölümünde değerlendirilmek üzere deneme, öykü, şiir, karikatür, illüstrasyon gibi yazılı ve görsel eserlerini gönderebilecekler. Tema ile uyumlu içeriklerin teslimi için son başvuru tarihi 31 Ekim 2024.

Leyli Sanat Derneği tarafından 2024 yılı itibariyle yürütülen SİYAH (Sanat, İlham, Yaşam, Adalet, Hak) E-Dergi projesi, beşinci sayısı için hazırlıklara başladı. Kasım ve Aralık aylarını kapsayan bu özel sayının teması “Hak ve Gece” olarak belirlendi. Derginin yeni sayısı, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde yayınlanacak.

Sanatseverler ve yaratıcı içerik üreticileri, derginin Serbest Köşe bölümünde değerlendirilmek üzere deneme, öykü, şiir, karikatür, illüstrasyon gibi yazılı ve görsel eserlerini gönderebilecekler. Tema ile uyumlu içeriklerin teslimi için son başvuru tarihi 31 Ekim 2024, saat 23.59 olarak belirlendi. Başvurular, derginin web sitesinde yer alan içerik gönderim formu üzerinden yapılabiliyor. İçerik göndermek isteyenler, buradan başvuru formuna ulaşabilirler: https://forms.gle/M9r5v8SY5Pt6anEg7

Leyli Sanat Derneği, 2018 yılından bu yana sanatta ifade özgürlüğünü savunan hak temelli çalışmalarıyla biliniyor. SİYAH E-Dergi, bu doğrultuda sanatı ve edebiyatı bir araya getirerek, nitelikli ve kapsayıcı içeriklerle hem sivil toplum alanına hem de sanat dünyasına katkıda bulunmayı hedefliyor. SİYAH, derginin temel değerlerini temsil eden beş kelimenin baş harflerinden oluşuyor: Sanat, İlham, Yaşam, Adalet ve Hak.

Derginin 5. sayısı için içerik göndermek isteyenler, SİYAH E-Dergi web sitesi üzerinden detaylı bilgilere ve içerik gönderim kurallarına ulaşabilirler. Ayrıca, önceki sayılara göz atmak isteyenler, derginin web sitesindeki arşiv bölümünü inceleyebilirler.