Hukuk, Doğa ve Toplum Vakfı Deniz ve Kıyıları Korumak İçin Buluşuyor

Hukuk, Doğa ve Toplum Vakfı "Deniz Kıyılarının Korunması Konusunda Kilit Paydaşların Hukuki Kapasitelerinin Güçlendirilmesi” projesi kapsamında İhtiyaç Analizi Forumu düzenliyor.

Deniz ve Kıyılarımızı Korumak İçin Birlikteyiz!

Türkiye, üç tarafı denizlerle çevrili ve Akdeniz’e en uzun kıyısı olan ülkelerden biri olarak, deniz ve kıyı ekosistemleri açısından büyük bir zenginliğe sahip. Ancak, insan kaynaklı baskılar ve iklim değişikliği, bu değerli alanları tehdit ediyor.

Denizlerimizin ve kıyılarımızın korunması için hukuki bilgiye ve kapasiteye sahip olmak büyük önem taşıyor. Bu amaçla, The Conservation Collective, Turkuaz Kıyı Çevre Fonu ve Sivil Toplum İçin Destek Vakfı’nın desteği ile yürüttüğümüz “Deniz Kıyılarının Korunması Konusunda Kilit Paydaşların Hukuki Kapasitelerinin Güçlendirilmesi” projesi kapsamında, Ege ve Akdeniz Kıyı Bölgelerinde bulunan kilit paydaşların ihtiyaçlarını belirlemek için bir analiz formu hazırladık.

Bu illerde bulunan Kamu kurumları, STK’lar, barolar, serbest avukatlar ve bağımsız hak savunucuları; bu formu doldurarak, Barselona ve Bern sözleşmeleri gibi yasal enstrümanları nasıl daha etkin kullanabileceğimizi birlikte keşfedebiliriz.

Sizlerin katkılarıyla, bölgesel ihtiyaca yönelik eğitim modülleri hazırlayacağız. Şimdiden desteğiniz için teşekkür ederiz!

İhtiyaç analizi formuna buradan ulaşabilirsiniz.

 

İhtiyaç analizi formunu ilgili olabileceğini düşündüğünüz kişi/kurum/kuruluşlarla paylaşarak yaygınlaştırmamız konusunda bize destek olabilirsiniz!

Etiketler