Dijital Kültürel Miras Ağı Açık Erişim Haftası için Toplanıyor

Dijital Kültürel Miras Ağı; dijital kültürel mirası geniş bir kitleye tanıtmak, alana ilgi duyanları haberdar etmek ve bireyleri bu konuda bilgilendirmek üzerine çalışmalar yürütmektedir. Çevrimiçi gerçekleştirilecek toplantı için açık erişim ve açık kültür konularıyla ilgilenen, bu konularda çalışma yapmış veya yapmak isteyenlerin katılımı beklenmektedir. Başvurular 19 Ekim 2024 23:59’a kadar devam edecektir. Dijital Kültürel Miras […]

Dijital Kültürel Miras Ağı; dijital kültürel mirası geniş bir kitleye tanıtmak, alana ilgi duyanları haberdar etmek ve bireyleri bu konuda bilgilendirmek üzerine çalışmalar yürütmektedir.

Çevrimiçi gerçekleştirilecek toplantı için açık erişim ve açık kültür konularıyla ilgilenen, bu konularda çalışma yapmış veya yapmak isteyenlerin katılımı beklenmektedir.

Başvurular 19 Ekim 2024 23:59’a kadar devam edecektir. Dijital Kültürel Miras Ağı’ndaki uzmanlar tarafından değerlendirilecek olup başvurular sonrasında ilgili katılımcılara Zoom linki eposta yolu ile gönderilecektir.

Toplantı dili Türkçe’dir. Katılımcı sayısı 100 kişi ile sınırlıdır. Kayıt yaptırmak zorunludur.

 

📆Etkinlik Tarihi: 23 Ekim 2024 20:00-21:00

🚩Yer: Çevrimiçi-Zoom

📧İletişim için: dijitalkulturelmiras@gmail.com

 

Katılım Linki: https://docs.google.com/forms/d/1NhSL4ni_8506cXM4IdnCdymwXTjuMA-VkWO2VH_rl4Q/viewform?edit_requested=true

Sosyal medya hesapları:

İnstagram: https://www.instagram.com/dijitalkulturelmiras/

facebook: https://www.facebook.com/dijitalkulturelmiras

linkedin: https://www.linkedin.com/company/dijitalkulturelmiras

twitter: https://twitter.com/dkulturelmiras

mail: dijitalkulturelmiras@gmail.com