Yücel Kültür Vakfı İlgilenenleri İstanbul Gönüllü Ekibine Davet Ediyor!

Sizlerin desteği, Vakfımızın gençler arasında pozitif yönde bir değişim yaratmasına yardımcı olacak ve topluma daha etkili bir şekilde hizmet etmesini sağlayacaktır.
Yücel Kültür Vakfı’nın duyurusunu sizlerle paylaşıyoruz:
Yücel Kültür Vakfı ailemize katılacak, ortak amaç ve hedeflerle geleceğe yürüyebileceğimiz yeni gönüllülerimizi arıyoruz.
Yücel Kültür Vakfı olarak gençlerin geleceğe umutla bakmalarını ve potansiyellerini tam anlamıyla ortaya çıkarabilmelerini hedefliyoruz. Cumhuriyet ve demokrasinin temel ilke ve değerlerine sahip, çağdaş, donanımlı, sağduyulu, özgüven sahibi, düşünen, sorgulayan, yaratıcı, farklı düşünce ve inançlara saygılı, insan ilişkilerinde cinsiyet, ırk, din, dil farkı gözetmeyen, iyi eğitimli, gelişmeye açık, bilgi üreten ve kullanabilen bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmayı önemsiyoruz.
Bu amaçlarımız doğrultusunda, sizi gönüllülük çağrımıza katılmaya ve İstanbul ekibimize dahil olmaya davet ediyoruz. Vakfımız, bireysel ve kültürler arası gençlik değişim programları, sanatsal ve kültürel faaliyetler, çevre gezileri, yerel ve uluslararası projeler gibi birçok farklı alanda gönüllülük fırsatları sunuyor. Bu projelere katılarak potansiyelinizi keşfedebilir, yeni beceriler edinebilir ve farklı hayatlara dokunabilirsiniz. Gönüllü olmanın size sağlayacağı avantajlar da cabası! Yücel Kültür Vakfının gönüllü ailesine katılarak yeni arkadaşlar edinebilir, kişisel gelişiminizi destekleyebilir, topluma faydalı bir şekilde zamanınızı değerlendirebilir ve gelecekteki iş veya eğitim fırsatları için değerli bir deneyim elde edebilirsiniz. Gönüllülük deneyimi size farklı perspektifler kazandırır, liderlik yeteneklerinizi geliştirir ve özgüveninizi artırır.
Eğer Yücel Kültür Vakfının misyonunu ve vizyonunu paylaşıyorsanız, gönüllü olarak bizimle birlikte çalışmaya davetlisiniz. Sizlerin desteği, Vakfımızın gençler arasında pozitif yönde bir değişim yaratmasına yardımcı olacak ve topluma daha etkili bir şekilde hizmet etmesini sağlayacaktır.
Gönüllü olmak isteyenler için başvuru süreci oldukça basit. Başvuru formumuzu doldurmanız yeterli. Başvurunuzun ardından ikinci aşama için sizinle iletişime geçerek daha detaylı bilgilendirme yapacağız.
İstanbul’da yapılacak olan etkinlikler ve faaliyetler için oluşturulan yerel gönüllü ağına başvurmak isterseniz başvuru formumuza tıklayabilirsiniz.”