Kız Kardeşim Projesi Eğitimleri Şehrinize Geliyor!
Kadınların ekonomik ve sosyal konumlarının güçlendirilmesi, bölgesel ekonomik kalkınmada etkin rol almalarının sağlanması ve ekonomik hayata katılım konusunda gerekli bilgi -becerilerle donatılarak toplumsal ve ekonomik konumlarının güçlendirilmesini hedeflemektedir.
‘‘Kız Kardeşim’’ projesi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Habitat Derneği, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Coca-Cola Türkiye ortaklığında yürütülmektedir. Kız Kardeşim Projesi Türkiye’de yaşayan 18-55 yaş aralığındaki kadınların kişisel finansal kaynaklarını doğru yönetmesini, girişimcilik farkındalığının arttırılması ve desteklenmesini, bilgi teknolojileri hizmetlerini doğru kullanımına destek olacak bir içeriğini kapsamaktadır. Bu eğitim içeriklerinin yanı sıra kendi alanlarında rol model olan, ilham veren kadınlarla katılımcılar bir araya getirilerek tecrübe aktarımı sağlanacaktır.
2018 yılı içerisinde 30 ilde (Adana, Afyonkarahisar, Antalya, Aydın, Bingöl, Bursa, Çanakkale, Denizli, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Isparta, Kars, Kayseri, Konya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Nevşehir, Ordu, Samsun, Sinop, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Trabzon, Van) yüz yüze gerçekleştirilecek eğitimler yoluyla 9.000 kadına ulaşacaktır.
Eğitim İçerikleri
- Bilişim Programı
- Sosyal Medya Okuryazarlığı
- Bilgisayar Okuryazarlığı
- İnternet Güvenliği
- Web Tabanlı İçerik Yönetim Sistemleri
- Finansal Bilinç & İletişim Programı
- Bireyler İçin Finansal Okuryazarlık
- Girişimciler İçin Finansal Okuryazarlık
- Mobil Fotoğrafçılık
- İnternet Reklamcılığı
Kimler Başvurabilir?
Proje illerinde faaliyet gösteren; STK’lar, üniversiteler, kamu kurumları ve kadın çalışmaları özelinde faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlar.
Kız Kardeşim Projesi kapsamında kurumunuz adına eğitim talep etmek için tıklayınız!
Başvurunuza yönelik geri dönüş en kısa sürede tarafınıza yapılacaktır.
Her türlü sorunuz için; dila@habitatdernegi.org
*Eğitimlerimiz ücretsiz olup gönüllülük esasına dayanmaktadır.
Kaynak: AB-ilan
Bizi Takip Edin