Good4Trust’ın “Türetim Buluşmaları”

Good4Trust’ın “Türetim Buluşmaları”nda üretici ve türeticiler bir araya geliyor: Ülkemize ve dünyaya, iyiliklerin paylaşıldığı türetim ekonomisini öneren Good4Trust, İstanbul ve İzmir’de eşzamanlı olarak Türetim Buluşmaları düzenliyor. Buluşmada, adil ve doğaya dost üretim yapan “üretici”lerle; satın aldığı ürünün nereden geldiğini, ne şekilde üretildiğini, çevreye zarar verip vermediğini inceleyen ve yerel ürün kullanmaya özen gösteren “türetici”ler bir araya […]

Good4Trust’ın “Türetim Buluşmaları”nda üretici ve türeticiler bir araya geliyor:

Ülkemize ve dünyaya, iyiliklerin paylaşıldığı türetim ekonomisini öneren Good4Trust, İstanbul ve İzmir’de eşzamanlı olarak Türetim Buluşmaları düzenliyor.

Buluşmada, adil ve doğaya dost üretim yapan “üretici”lerle; satın aldığı ürünün nereden geldiğini, ne şekilde üretildiğini, çevreye zarar verip vermediğini inceleyen ve yerel ürün kullanmaya özen gösteren “türetici”ler bir araya gelecek. Buluşmalar İstanbul Impact Hub ve İzmir Originn Coworking’de 20 Şubat Salı günü 19:00’da eşzamanlı düzenlenecek.

Destekçi sayısı her geçen gün artan Good4Trust.org ; adil, çevreye ve insana dost üreticileri destekleyerek, iyiliklerin paylaşıldığı, hakkaniyetli bir ekonomik sistem oluşturmayı hedefliyor.

Bilgi içinG4T@ab-pr.com – Sinan Tekin – Özge Tokat