Ashoka İletişim Koordinatörü Arıyor

Ashoka, İstanbul ofisinde tam zamanlı çalışacak “İletişim Koordinatörü” arıyor. Özverili, sosyal girişimcilik ve yenilikçilik tutkusu taşıması beklenen, Türkiye’de ve dünyada sosyal girişimcilik alanında bir ağ oluşturacak ve uzmanlık kazanacak İletişim koordinatörünün temel sorumlulukları aşağıdaki gibi: 1- İletişim stratejisinin geliştirilmesi ve uygulanması 2- Sosyal ve geleneksel medya ilişkilerinin kurulması 3- Etkinlik organizasyonu ve haberleşmesi Ashoka Türkiye’nin iletişim çalışmalarına liderlik edecek, geliştirecek […]

Ashoka, İstanbul ofisinde tam zamanlı çalışacak “İletişim Koordinatörü” arıyor. Özverili, sosyal girişimcilik ve yenilikçilik tutkusu taşıması beklenen, Türkiye’de ve dünyada sosyal girişimcilik alanında bir ağ oluşturacak ve uzmanlık kazanacak İletişim koordinatörünün temel sorumlulukları aşağıdaki gibi:

1- İletişim stratejisinin geliştirilmesi ve uygulanması
2- Sosyal ve geleneksel medya ilişkilerinin kurulması
3- Etkinlik organizasyonu ve haberleşmesi

Ashoka Türkiye’nin iletişim çalışmalarına liderlik edecek, geliştirecek ve destekleyecek olan iletişim koordinatörünün temel amaçlarından biri de Ashoka program ve projelerinin etkisini arttırmak ve örgüte daha fazla destekçi kazandırmak.

Başvuruların turkiye@ashoka.org  adresine yapılması bekleniyor. Başvurunuzun aşağıdakileri içermesi gerekiyor:

-En az iki referanslı özgeçmiş.
-Ön yazı
-Daha önce oluşturulmuş iletişim materyallerinden en fazla üç örnek (PowerPoint sunumları, bülten, broşür, sosyal medya hesapları vb.)
-Daha önce yönetilmiş etkinlik veya ağlardan en fazla üç örnek. (Etkinliğin kısa bir açıklaması, dönem, amaç, katılımcı profili vb.)

Son başvuru tarihi: 20 Şubat 2018, 18.00
İşe başlama tarihi: Mart 2018

Kaynak: siviltoplum.la